zev logo webb 150px

Menu
enzh-CNfidehiidptruessvth

Clean Combustion grundades 1999 med visionen och uppdraget att ifrågasätta och utmana både driften och den teknik som används inom olika förbränningsprocesser. Vår teknik har sedan utvecklats under de senaste 30 åren, genom omfattande fältstudier och erfarenhet från att arbeta med majoriteten av de stora massa- och pappersföretag både i Sverige och runt om i världen, inklusive platser i Sydafrika, Ryssland, Mellanöstern, Europa och Indien.

2013 inledde Clean Combustion ett samarbete med Elof Hansson International AB, en internationell specialist inom massa- och pappersindustrin, som ursprungligen grundades 1897. Samarbetet har under åren utvecklats till delägarskap och i juni 2020 togs ytterligare ett steg då Elof Hansson International förvärvade bolaget i sin helhet, vilket gör att Clean Combustion är ett helägt dotterbolag inom Elof Hansson koncernen.

Elof Hansson har dotterbolag och agenter i mer än 100 länder, var och en involverad i ett eller flera av koncernens affärsområden vilket gör att Clean Combustion har access till en global representations- och försäljningsorganisation på för oss viktiga marknader. Besök Elof Hanssons hemsida <<

Huvudkontoret
Clean Combustions huvudkontor ligger i natursköna Åtvidaberg, ca 250km söder om Stockholm, Sverige. Staden har en lång historia i innovationer, från kopparbrytning och miniräknare till att ens producera sin egen bil i början av 1900-talet. Idag nås Åtvidaberg lätt med privat bil eller kollektivtrafik och ligger nära både regionala och internationella flygplatser.

Vi är baserade i Industrial Business Residence, ett stort komplex som rymmer en mängd olika startups och erfarna tillverkningsföretag. Här har Clean Combustion vår ledning, administration, ekonomi, IT, laboratorium, marknadsföring, service & underhåll, reservdelar och logistik.

Industrial Business Residence

Visitors

Idag 15

Igår 76

Denna vecka 554

Denna månad 358

Alla 23719

Login