zev logo webb 150px

Menu
enzh-CNfidehiidptruessvth

Energi- och Industridagarna 2019Clean Combustion deltog som utställare på Energi- & Industridagarna 2019. Arrangemanget var välbesökt och de flesta viktiga företag och aktörer inom respektive bransch var på plats för att utbyta information, nyheter, kontakter och idéer. Vi tog möjligheten i akt att presentera framtidens förbränningsteknologi för nya potentiella kunder.

Energi- & Industridagarna (tidigare ÅF Industridagar) är ett samarbete mellan ÅF, Värme- och kraftföreningen, Matarvattensektionen och Sodahuskommittén.

Under två dagar anordnades ett flertal konferenser med olika inriktningar som täckte allt från massa-, papper- och energiproduktion till nya direktiv och innovativa tekniklösningar. Företagen hade samtidigt möjlighet till monterutställning. Utställningen var i direkt anslutning till konferenslokalerna och gav en mycket god möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners och kunder från energi-, massa- och pappersindustrin.

Tillsammans med vår partner inom avancerad kamerateknik, Thermoteknix Systems Ltd, presenterade vi framtidens förbränningsteknologi för många intresserade besökare. Vi planerar även att återkomma på detta arrangemang nästa år 2020.

Läs mer om utställningen här <<

 

Energi & Industridagarna 2019

Besökare

Idag 36

Igår 90

Denna vecka 483

Denna månad 213

Alla 23258

Logga in