zev logo webb 150px

Menu
enzh-CNfidehiidptruessvth

Converting to biofuels Convert incineration plant from fossil fuel to biofuel

Konvertera er förbränningsanläggning från fossilt bränsle till biobränsle, med minimal ledtid och låga investeringskostnader.

Växande miljömedvetenhet ökar efterfrågan på hållbara energikällor. Samtidigt växer behovet av energi och nya typer av bränslen introduceras i allt snabbare takt. Kraven på en snabb omställning av energisektorn blir allt tuffare.

För att möta framtidens energiutmaningar behöver er förbränningsanläggning anpassas snabbt, kostnadseffektivt och hållbart. 

Att konvertera till biobränsle har aldrig varit enklare

Vår erfarenhet visar att många aktörer inom energisektorn har skjutit upp konvert-eringen av fossila bränslen till biobränslen. En bärande faktor är uppfattningen att man måste byta hela brännarsystemet, en process som medför driftstopp och stora omställningskostnader.

Vi utgår istället från er befintliga anläggning. Genom att förbättra er anläggning och installera rätt typ av tekniska lösningar kan vi hjälpa er att framtidssäkra er produktion i tre enkla steg:

1. Byte av bränslelans och dysa
Vi genomför byte av bränslelans och dysa. Dysor fungerar för alla flytande biobränslen.

2. Installation av dynamisk virvelturbulator
Vi installerar en reglerbar, dynamisk virvelturbulator på lansen. Virvelturbulatorn används för att styra och forma flamman i förbränningszonen. Den möjliggör en optimerad förbränning för många variationer av bränsleflöden.

3. Översyn av bränslesystem
Slutligen ser vi över resterande delar av ert bränslesystem och går igenom allt från bränsletanken till brännaren. Vi ser över status för ventiltåg och regleringar, liksom flödesmätare och all annan instrumentering. Vi tar fram ett åtgärdspaket som optimerar er fortsatta förbränning och optimerar bränslekonverteringen.

Fuel lances Adjustable vortex turbulators

Fördelarna är många

Vi hjälper er att konvertera till biobränsle och framtidssäkra er produktion. Med våra tre steg erhåller ni följande fördelar:

  • Kostnadseffektiv konvertering
  • Ökad flexibilitet gällande val av bränsle
  • Kort ledtid och minimalt driftstopp
  • Optimerar befintlig brännare istället för att byta ut
  • Beprövade lösningar - Över 20-års erfarenhet

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!
Kontaktförfrågan


Bränslelansar

Clean Combustions bränslelans kan enkelt anpassas för att uppfylla alla krav.
I mitten av varje brännare finns det utrymme för upp till tre bränslelansar avsedda för vätska och uppslamning bränslen.

Lansen, dess anslutningar och virvelinjektorn har olika storlekar beroende på egenskaper och de önskade effekterna av det utsedda bränslet. Ren förbränning med flexibel design gör att bränslelansen kan dras ut självständigt medan en annan är i drift.

Justerbara virvelturbulatorer

Clean Combustions justerbara virvelturbulatorer främjar en effektiv förbränning. Virvelturbulatorn används för att styra och forma flamman i förbränningszonen. Luft sprutas in i kanalen som leder till virvelturbulatorn, en varvtalsstyrd fläkt som reglerar flödet för att hålla ett konstant övertryck.

Den justerbara virvelturbulatorn ger kontroll av rotation och stökiometri av luften utan att förlora tryck eller hastighet. Den möjliggör en optimerad förbränning för många variationer av bränsleflöden. Den yttre kanalen fungerar som en kylande kanal för att förhindra överhettning i brännaren. 


 Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

pdfLadda ner broschyr509.47 KB

Besökare

Idag 25

Igår 90

Denna vecka 472

Denna månad 202

Alla 23247

Logga in