zev logo webb 150px

Menu
enzh-CNfidehiidptruessvth

Clean Combustion grundades 1999 med visionen och uppdraget att ifrågasätta och utmana både driften och den teknik som används inom olika förbränningsprocesser. Vår teknik har sedan utvecklats under de senaste 30 åren, genom omfattande fältstudier och erfarenhet från att arbeta med majoriteten av de stora massa- och pappersföretag både i Sverige och runt om i världen, inklusive platser i Sydafrika, Ryssland, Mellanöstern, Europa och Indien.

2013 inledde Clean Combustion ett samarbete med Elof Hansson International AB, en internationell specialist inom massa- och pappersindustrin, som ursprungligen grundades 1897. Samarbetet har under åren utvecklats till delägarskap och i juni 2020 togs ytterligare ett steg då Elof Hansson International förvärvade bolaget i sin helhet, vilket gör att Clean Combustion är ett helägt dotterbolag inom Elof Hansson koncernen.

Elof Hansson har dotterbolag och agenter i mer än 100 länder, var och en involverad i ett eller flera av koncernens affärsområden vilket gör att Clean Combustion har access till en global representations- och försäljningsorganisation på för oss viktiga marknader. Besök Elof Hanssons hemsida <<

Huvudkontor
Clean Combustion's huvudkontor är beläget i natursköna Åtvidaberg, ca 250km söder om Stockholm. Staden har en lång tradition av innovationer allt från kopparbrytning, tillverkning av skriv- och räknemaskiner till tillverkning av ett eget bilmärke i början av århundradet. Idag når man Åtvidaberg smidigt med bil eller allmänna kommunikationsmedel. Det är också nära till både regionala och internationella flygplatser.

Vi är baserade i IBR (Gamla Facit) som nu är en samlingsplats för ett brett utbud av företag, allt från småföretag, innovationsföretag till erfarna tillverkningsföretag. Här finns vår ledning, administration, ekonomi, IT/IS, laboratorie, marknad, service & underhåll, reservdelar och logistik.

Industrial Business Residence

Besökare

Idag 33

Igår 90

Denna vecka 480

Denna månad 210

Alla 23255

Logga in